zaterdag 11 januari 2014

HAAK A HOLIC?????

Sjonge, jonge, hoe is het mogelijk. Ik heb al zo weinig tijd. Ach ja, wie niet. En nu ben ik dankzij Kris van ONLIEMIE ook nog HAAK A HOLIC. Ik neem maar aan dat dat een bestaand woord is. Maar in ieder geval: bij Kris las ik dat ze mee deed met de CAL, bij iedereen denk ik wel bekend. Op het blog van haar vind je de hele beschrijving in het Nederlands. Nou, die heb ik nog wel nodig hoor. Maar Kris niet, die kan zich niet inhouden en begint zelfs aan een tweede deken. Sja, toen dacht ik. Ach zal ik ook es meedoen? En dus wol gekocht: niet te duur want het zal me wel niet lukken om vol te houden. :-) En ik ben begonnen, want wie weet lukt het me wel!!!!
Nou, dat heb ik geweten hoor. Vorige week begonnen en toen was het wachten, en wachten, en wachten tot het weer vrijdag was. Pffffff, wat duurt een week dan lang zeg.
Maar uiteindelijk was het weer vrijdag en ..........
Yes, het volgende deel staat op het blog. 's Avonds gelijk mee aan de gang gegaan en nu. Ja, en nu???????? Moet ik dan ook maar net als Kris met nog een deken beginnen? Want ik ben al weer klaar en moet dus weer EEN HELE WEEK wachten op de volgende instructies. Hihi, het is maar goed dat ik nog niet alle termen in het Engels beheers, want anders was ik misschien ook wel in het Engels verder gegaan (geintje, ik wacht netjes de Nederlandse versie af).
Maar ja, ik heb nu wel alle Nederlandse termen ook in het Engels en in het Amerikaans, dankzij Margaret van Amber's Creaties. Dus zal ik dan toch ...................
Nee, ook al ben ik nu een beetje HAAK A HOLIC geworden ik doe mijn uiterste best om toch netjes te wachten tot het weer vrijdag is.
Ik heb me niet eens aangemeld dat ik mee doe, maar dat zal wel geen probleem zijn.
En aangezien ik er zo'n plezier in heb om hier aan mee te doen, denk ik: waarom zal ik al die andere dingen dan niet kunnen, dat moet me ook wel lukken, dus wie weet ga ik wel aan de slag met alle leuke patroontjes die ik via jullie blogs zie.

Ik had foto's willen plaatsen, maar dat lukt me nu niet helemaal. Wie weet komen er nog foto's.
Tegen iedereen wil ik maar zeggen:
NIET meedoen met de CAL hoor, want voor je het weet heb je er een verslaving bij. Haha.
Heel veel succes voor alle medeverslaafden!

Lieve bloggroetjes en nog een hele fijne zondag,
Pétra.