maandag 26 augustus 2013

Echte post

Kwam ik vanmiddag thuis, ligt me daar toch een leuke envelop te wachten met een sticker er op: Echte post voor jou.
Oh jee, beide dochters stonden al te drammen of ze hem niet mochten open maken, maar nee, daar moet eerst een foto van gemaakt worden:


Nou, daarna open maken en weer even een foto maken, want het zat erg leuk ingepakt in een doorzichtig folie:


Oh, en toen was de chaos compleet want ze zagen allebei allerlei leuke dingetjes. Oh, mam die mag ik zeker wel. Oh, dat heb ik ook gemaakt. Mag ik dat 'kadootje' open maken. Die zou ik wel willen.
Sjonge, jonge, ik kreeg zelf niet eens de kans om te kijken wat ik allemaal had gekregen. En natuurlijk moesten daar ook foto's van gemaakt worden:

  

Het zat allemaal in een erg leuk open mapje. Er zat een leuke brief bij van Wendy. Ik had haar laatst een snailmail gestuurt. Ze heeft geen blog, maar is dol op het versturen van kadootjes en natuurlijk ook het krijgen daarvan. Vandaar dat ze graag wilde snailmailen.
Verder zat er in: een knijpertje met een vilten uiltje. Een zakje met bling bling steentjes, een zakje met labeltjes (het zakje was al een kadootje op zich), een zakje met kleine knijpertjes, kaartjes en bingo steentjes, zakje met 2 bloemen appiclaties, een zakje met zelf-maak-vogelhuisje (dat had dochterlief dus ook eens gemaakt), een bingokaartje, allerlei leuke velletjes papier, stickervelletje, en de jongste dochter wilde het zakje met roze streepjes open maken: daar zat een klein memoboekje in.
WENDY, JE HEBT ME ERG VERWEND.
DANK JE WEL.

He, wat is het toch een genot om te snailmailen!!!!!!!

Lieve bloggroetjes en voor strax welterusten, slaap lekker,
Pétra.6 opmerkingen:

 1. Wat prachtig allemaal weer! Heerlijke he die post! Zal er komende week ook weer eens mee beginnen. Moet er nog een aantal versturen maar kwam voor de vakantie weinig van terecht (foei Hurms) Jij ook weltrusten en geniet lekker na van je post, ziet er super mooi uit!
  Lieve groetjes,
  Hurms

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, Wendy heeft mij ook al zo'n leuke envelop gestuurd. Nu nog iets terugsturen, maar dat komt nog, nog steeds aan het vakantie vieren, tentweek in de laatste vakantieweek en twee verjaardagen voor de boeg. Druk, maar gezellig!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk meid die verwenpost . Deze vind ik echt mooi , met veel zorg verpakt .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig pakketje! En alles ziet er zo leuk en verzorgd uit..., je kunt zien dat het met veel liefde is samengesteld!
  Lekker van genieten, Pétra...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn! Je hebt 'm ontvangen :)
  En wat leuk dat je dochters zo enthousiast zijn!

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zie je maar, iedereen wil leuke post ontvangen en openmaken. En zo te lezen geef je het creatieve al goed door aan jouw dochters.

  Geniet er lekker van, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen