donderdag 31 oktober 2013

Huilen van geluk / bedankt Margaret (van Ambers creaties)

Sjee, dat was me ook wat vandaag. Wordt er gebeld, staat er een meneer van TNT voor de deur met een pakje. Ach, dat zal wel weer voor manlief zijn. Die is ziek, dus de laatste tijd komen er regelmatig dingen voor hem. Kaarten, bloemen, allerlei dingen.
Maar wat zie ik nu: er staat toch duidelijk: Pétra Smit op de envelop:


Oh, jee, deze envelop is voor mij. Maar, ik verwacht helemaal niets. Hoe kan dat nu. En als afzender staat er M. Rekers op. Nou, die ken ik al helemaal niet. Toch?
Sja, aangezien ik toch wel verwacht dat het iets van het bloggen is begin ik maar met het maken van  foto's.
Papiertje er af en wat zie ik daar:


Een envelop met mijn naam er op (zie je het is duidelijk echt voor mij) en een schattig tasje.
Wat ga ik het eerst open maken. De envelop natuurlijk, want daar zal toch wel een naam in staan. Althans een naam die mij bekend voor zal komen.
En ja hoor, in de envelop zit een kaart en nu begint het me te dagen. Ik zou een tijdje geleden gaan smashbooken met Margaret van ambers creaties. En oh, wat had ik er een zin in. Margaret ook. Alleen er kwam wat tussen en ik moest afzeggen. Helaas.
En nu, en nu sta ik huilend van geluk foto's te maken  van de lieve kaart die ze me stuurt en moet je de rest eens zien:


Een heeeeeeel erg leuk boekje over Zentangle. Ik was altijd al bezig met doodlen (het gedachteloos tekenen op stukjes papier) en nu kreeg ik van Margaret een boekje over Zentangle (ontdek de rustgevende kracht van patronen en verhoog je concentratie en creativiteit). Precies wat ik nodig heb op het moment (snik, snik, ik huil nog meer als ik de lieve woorden van Margaret op de eerste pagina lees).
En dan heb ik het tasje nog niet eens geopend. 
Als ik van alle 'schrik' bekomen ben open ik het tasje en ik ben blij dat ik alleen ben, want van blijdschap huil ik al weer. En als mijn meiden er bij waren geweest had ik denk ik niet eens de tijd gehad om er zo van te kunnen genieten als ik nu heb gedaan. Mijn meiden hadden de schattige giraffe direct uit mijn handen gepakt (zoals ze bij thuiskomst ook deden).


Er zit een houten hartjes hanger bij met Happy life er op, verder nog een sleutelhanger met een visje (valt bij de meiden ook erg in de smaak merk ik wel) en ook de gehaakte slak vinden ze super. Ook zit er nog katoen bij om zelf aan de slag te gaan en een tassenhangerding, een speldje en een sluiting voor een portemonnaie.
Ik ben echt compleet overdonderd door dit lieve gebaar en ben blij dat manlief even lekker op bed ligt en de meiden naar school zijn. Dit was echt een moment voor mezelf. En ik heb er giga van genoten. En van dat boekje ga ik zeker nog heel veel meer genieten. Ik heb het al even in gekeken en zie het helemaal zitten. Heerlijk in alle rust bezig met het maken van .......... allerlei kunstwerken.
Lekker weg dwalen met je gedachten en alleen bezig zijn met zentangle.
Lieve, lieve Margaret: HEEL ERG BEDANKT.

Lieve bloggroetjes Pétra.


8 opmerkingen:

 1. Fantastisch, dat zo'n mooi pakje dan precies op het goede moment komt! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, zoals Hennie hier al zegt; wat fijn dat je hier nu steun aan hebt! Heel lief van Margaret!

  Geniet ervan, je verdient het.

  Liefs,
  Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend lief gebaar.
  Kan mij voorstellen dat je dit zo raakt dat er wat tranen loskomen.
  Ook wel eens lekker....., huilen van geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Precies op het goede moment het pakje bezorgd en opengemaakt. Even aandacht en een steuntje voor jou.

  Liefs, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh wat heerlijk en vast wel zooo verdient,anders had ze het je niet gestuurd!Genieten met een grote G is ooit wel eens heel fijn en doet een mens goed!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn om zulke mooie, lieve post te krijgen! Geniet ervan!

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke post op het goede moment!
  Liefs Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He leuk om zo verwend te worden! Dat is inderdaad genieten!
  Lieve groetjes
  Onliemie

  BeantwoordenVerwijderen