donderdag 21 november 2013

Opgeschoond

Sjonge, jonge, wat moest ik elke avond een berichtjes lezen zeg. Nou ja, MOEST. Ik wilde gewoon alle berichtjes lezen van de blogs die ik 'volg'. 
En toen had ik opeens zoiets van: ja maar ik vond enkele artikelen erg leuk van het blog, maar nu gaat het alleen maar over koken (of zoiets) en dat trekt me helemaal niet meer. Wat heb ik gedaan? Ik heb alle blogs bekeken en heb geselecteerd. Ik heb de lijst te  volgen blogs gewoon eens opgeschoond. Nou, ik werd er vanmorgen gelijk een stuk relaxter van. Heerlijk allemaal blogberichtjes waar ik iets mee doe. En nu kan ik gewoon rustig alles lezen. En loop ik niet te 'stressen' omdat er nog zoveel berichtjes zijn die ik nog 'moet' lezen. En als ik een blog wat ik niet meer volg toch wel weer erg leuk vind, dan kan ik toch altijd weer volger worden!!
Sorry voor de mensen die niet zoveel volgers hebben en er nu dus ook één minder hebben, maar voor mij is het beter zo. Ik heb ook liever volgers die me volgen omdat ze mijn blog leuk vinden en niet omdat ze zelf veel volgers willen hebben omdat dat zo leuk staat. Hihi, het staat natuurlijk wel erg leuk heeeeeeeeeeeeeeel veel volgers, maar op het moment heeft dat niet mijn prioriteit.
En eerlijk is eerlijk, ik heb ook nog mijn pinterest waar ik een heleboel dingen op zet die erg leuk zijn. 
Zo, en nu 'lekker' aan de schoonmaak. Bah, dat moet ook gebeuren.

Lieve bloggroetjes Pétra.

6 opmerkingen:

 1. He Petra, goed van je! Je kunt je tijd maar 1 keer gebruiken.
  Succes met de schoonmaak, zo'n noodzakelijk kwaad ;)

  Lieve groetjes van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepie! Bij mij sta je nog steeds tussen de volgers!!!! Oei nu durf ik wel nooit meer iets over koken te schrijven! (haha)
  Op die Pinterest ben ik echt wel jaloers... ik heb er geen verstand van hoe ik daarmee kan beginnen... een keertje aan de dochter vragen misschien!
  Hopelijk alles goed met jullie? Lukt de meidensnailmail een beetje?
  En na het poetsen nog een hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloggen en blogs volgen is leuk als het je blijft inspireren. Wordt het te druk en een moetje, dan is het opruimtijd. Goed van je dat je het hebt gedaan. (Zou ik het ook kunnen? Nu voelt het nog als mensen teleurstellen. Maar ik herken jouw gevoel wel. Even over nadenken.)
  Ga jij maar lekker fijne dingen doen die jou plezier geven. Dat is je gegund.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjonge, toen ik nu even op mijn blog keek en alle berichtjes zag, dacht ik gelijk: jee, wat een leuke berichtjes allemaal.Heb ik in geen tijden meer gehad. Meestal had ik zoiets van: oh jee, wat veel berichtjes, 'moet' ik dat allemaal door lezen.
  Het is nu echt een stuk relaxter. En in mijn blogberichtje zocht ik naar de juiste woorden om het weer te geven hoe ik me dan voelde, maar hoe Margaret het zegt is het idd. Ik voelde me alsof ik mensen ging 'teleurstellen' door hen niet meer te volgen.
  Maar ik ben dus blij dat ik het gedaan heb. Het voelt echt als een 'bevrijding', alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Het bloggen wordt nu ineens weer veel leuker. Sja, en dan misschien maar mensen teleurstellen, het is ff niet anders.
  Enneh, de meeste mensen die ik nu bij mijn te volgen blogs heb staan, die blijf ik volgen hoor. Voel me op de een of andere manier met hen 'verbonden'.
  Dus dank je wel allemaal.

  Lieve bloggroetjes en alvast een heel erg fijn weekend,
  Pétra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig volg je mij nog...:-)
  Grapje.
  Herken het helemaal, je weg vinden in een juiste bloghouding.
  Dat je geen slaaf wordt van het concept, dat je geen druk gaat voelen...
  O het moet grappig.
  O blog ik wel vaak genoeg?

  Jij hebt het goed gedaan.
  Naar je gevoel luisteren en handelen.
  Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen