donderdag 7 november 2013

OPROEP: MEIDENSNAILMAIL VOOR MEIDEN VAN 8 TOT EN MET 14.

Oh jee, mijn meiden hebben het SNAIL MAIL virus ook te pakken.
Ze genieten zo van alle kadootjes die ze krijgen, maar ook om zelf dingen te maken. Daarom leek het hen leuk om een snailmail op te zetten voor meiden van hun leeftijd. De jongste is bijna 8, de oudste is 10. Een vriendin van de oudste wil dan ook dolgraag mee doen, dus we zijn op zoek naar nog wat meiden die wel willen snailmailen. 
In eerste instantie leek het mij verstandig om een éénmalige snailmail te versturen. Maar dan wel naar alle meiden die mee gaan doen. Dus als er 5 meiden mee doen, dan maak je 4 leuke enveloppen klaar zodat je naar iedereen een envelop kunt sturen. 
De meiden hier waren al helemaal enthousiast, maar toen ik zei dat 1 postzegel genoeg was om mee te snailmailen zijn we eerst begonnen met wegen van allerlei dingetjes. Sja, en dan is 20 gram niet echt veel. Dus hoop ik dat er meisjes zijn die mee willen doen en dan spreken we af dat we niet meer dan 2 postzegels per snailmail doen.
En geef ook even aan hoeveel enveloppen je wilt versturen als maximum. Wie weet doen er maar 5 meiden mee, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er wel 20 enthousiastelingen zijn. Dan zal ik proberen zoveel mogelijk per leeftijd bij elkaar te zoeken. 
Dus lijkt het je (dochter en vriendinnetjes) wat om mee te doen stuur dan een mailtje naar:
artep39@hotmail.com.
Laat even weten dat het om de jeugdsnailmail gaat.
Dan wil ik graag je naam, adres, leeftijd en de dingen waar je van houdt weten.
Ik hoop dat er veel jonge snailmailers zijn die mee willen doen.

Lieve bloggroetjes Pétra.

7 opmerkingen:

 1. Ha, wat leuk! Maar hier geen meiden in die leeftijdscategorie...
  Ik ben benieuwd wat het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! En wat goed van je zoiets op te zetten! Maar helaas hier alleen jongens en ook nog veel te jong, sorry meiden!! Maar het is hier weer wat rustiger, dus wie weet wat ik nog kan bedenken voor in een envelopje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei die van mij zijn dan weer veels te oud!
  Een heel leuk idee in ieder geval. Ik hoop dat het een succes wordt! Ik duim alvast...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat jammer. Om mij heen zijn oudere meisjes die al zelf dit soort dingen regelen en doen. De jonge meisjes in in mijn omgeving zijn nog te jong. Hebben jij en jouw dochters al eens gekeken of er meisjes op school, op de sportclub of in de familie en vriendenkring mee willen doen?

  Ik wens jullie in ieder geval een succesvolle snailmail, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze idd ook al gezegd dat ze wel gewoon een keer een leuke envelop met wat snailmailspulletjes erin bij een vriendin in de bus kunnen doen. Met natuurlijk een BRIEF erbij. Daar gaat het eigenlijk om. Met uitleg wat het is en of ze mee willen doen.
   Ik heb nog geen reacties gekregen via mijn oproepje, maar ik laat het gewoon staan, je weet maar nooit. Het zou leuk zijn, maar ik denk dat ze het zelf zullen moeten opzetten voor vriendinnetjes van school.

   Verwijderen
 5. Nou mijn 2 meiden willen meedoen hoor. Ik zal je een mail sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He, super gezellig. Carmen en Amber hebben er al helemaal zin in. En het vriendinnetje ook. Carmen moest al helemaal glimlachen toen ik je reactie liet lezen. Oh, dat is dan dus Tessa. hihi.

  BeantwoordenVerwijderen