zaterdag 11 januari 2014

HAAK A HOLIC?????

Sjonge, jonge, hoe is het mogelijk. Ik heb al zo weinig tijd. Ach ja, wie niet. En nu ben ik dankzij Kris van ONLIEMIE ook nog HAAK A HOLIC. Ik neem maar aan dat dat een bestaand woord is. Maar in ieder geval: bij Kris las ik dat ze mee deed met de CAL, bij iedereen denk ik wel bekend. Op het blog van haar vind je de hele beschrijving in het Nederlands. Nou, die heb ik nog wel nodig hoor. Maar Kris niet, die kan zich niet inhouden en begint zelfs aan een tweede deken. Sja, toen dacht ik. Ach zal ik ook es meedoen? En dus wol gekocht: niet te duur want het zal me wel niet lukken om vol te houden. :-) En ik ben begonnen, want wie weet lukt het me wel!!!!
Nou, dat heb ik geweten hoor. Vorige week begonnen en toen was het wachten, en wachten, en wachten tot het weer vrijdag was. Pffffff, wat duurt een week dan lang zeg.
Maar uiteindelijk was het weer vrijdag en ..........
Yes, het volgende deel staat op het blog. 's Avonds gelijk mee aan de gang gegaan en nu. Ja, en nu???????? Moet ik dan ook maar net als Kris met nog een deken beginnen? Want ik ben al weer klaar en moet dus weer EEN HELE WEEK wachten op de volgende instructies. Hihi, het is maar goed dat ik nog niet alle termen in het Engels beheers, want anders was ik misschien ook wel in het Engels verder gegaan (geintje, ik wacht netjes de Nederlandse versie af).
Maar ja, ik heb nu wel alle Nederlandse termen ook in het Engels en in het Amerikaans, dankzij Margaret van Amber's Creaties. Dus zal ik dan toch ...................
Nee, ook al ben ik nu een beetje HAAK A HOLIC geworden ik doe mijn uiterste best om toch netjes te wachten tot het weer vrijdag is.
Ik heb me niet eens aangemeld dat ik mee doe, maar dat zal wel geen probleem zijn.
En aangezien ik er zo'n plezier in heb om hier aan mee te doen, denk ik: waarom zal ik al die andere dingen dan niet kunnen, dat moet me ook wel lukken, dus wie weet ga ik wel aan de slag met alle leuke patroontjes die ik via jullie blogs zie.

Ik had foto's willen plaatsen, maar dat lukt me nu niet helemaal. Wie weet komen er nog foto's.
Tegen iedereen wil ik maar zeggen:
NIET meedoen met de CAL hoor, want voor je het weet heb je er een verslaving bij. Haha.
Heel veel succes voor alle medeverslaafden!

Lieve bloggroetjes en nog een hele fijne zondag,
Pétra.

7 opmerkingen:

 1. :-D!!!! Ik lig in een deuk! Flink dat je kan wachten! Ik ben benieuwd hoe lang je dat gaat volhouden.En natuurlijk kan je dat allemaal... poepiesimplie! Aan een tweede deken beginnen helpt ECHT niet tegen de verslaving! Kijk maar bij mij... zit zelfs te haken aan mijn computer! Zo erg is het!
  En al die andere dingen die op de blogs verschijnen kan jij vast ook... gewoon er aan beginnen. Het wijst allemaal zichzelf uit!
  Fijne zondag meiske!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, lach jij maar. Jij hebt me helemaal overgehaald om mee te doen. En ondertussen zit ik dus echt te wachten tot het vrijdag is. Gelukkig kan ik nu ook niet verder want ik wil nog een andere kleur wol hebben. Das ook balen, dubbel balen dus.

   Lieve bloggroetjes Pétra.

   Verwijderen
 2. Hahahaha, zo herkenbaar!! Ik ben ook al veel verder met haken. Het ging me echt te langzaam....en ik dacht telkens: nee netjes wachten tot volgende week. maar dat werkt niet! Dus ik heb het engelse patroon erbij gepakt en ben gewoon begonnen! Ook de 'moeilijke' steken zijn (tot nu dan) echt goed te doen dus bij jou gaat dat ook zeker goedkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou me sterk en ga NIET aan de slag met het Engelse patroon. Ik MOET gewoon elke keer weer wachten tot de volgende week. Ik probeer er gewoon niet aan te denken. Veel andere dingen doen, dan heb je geen tijd om aan het haken toe te geven. Hihi, zou het me gaan lukken??????

   Verwijderen
 3. Ach Petra, heerlijk toch! Gewoon zelf nog een projectje ernaast opstarten. Kan je gewoon toegeven aan je nieuwe verslaving en het is zo leuk!! Ik durf bijna niet te zeggen met hoeveel dingen ik naast elkaar bezig ben. Laten we het er maar ophouden, dat er bij mij altijd afwisseling is... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ook haakverslaafd! Ik doe nog niet mee aan de CAL maar de foto's die ik op fb zie.....misschien begin ik er nog aan. Maar eerst andere projectjes afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon jezelf laten gaan in deze verslaving. En lekker genieten. Ik ben benieuwd waar deze verslaving toe gaat leiden.

  BeantwoordenVerwijderen