maandag 7 april 2014

Hè, hè, eindelijk weer eens een berichtje!!

Het heeft een hele tijd geduurd eer ik weer zin / puf / tijd had om een berichtje te plaatsen, maar het is eindelijk zo ver. Ik vond het nu toch wel weer eens tijd worden om te bloggen. En dan bedoel ik ook zelf stukjes weer schrijven. Want lezen in blogland, dat doe ik genoeg. En ik doe er nog steeds leuke ideetje op. Waarvoor iedereen heel hartelijk bedankt. Haha.
Mijn vorige stukje ging over HAKEN. En ja hoor, dat lukt aardig. Ik zit elke zaterdag met smart te wachten tot het weer vrijdag is! Waarom? Nou, omdat ik alle toeren van de CAL 2014 al weer af heb.
Ik heb zelfs foto's genomen. Zo af en toe dan he. Ik vergeet meestal foto's te nemen. Maar zie hier hoe mijn deken al opschiet:


En ik moet eerlijk zeggen:


Ik ben er best wel trots op.Hihi, en wie had ooit kunnen bedenken,


dat ik ook mijn zus en een vriendin aan het haken zou zetten! Haha.


En mijn zus haakt er zelfs TWEE!!


Inmiddels ben ik al weer een heel stuk verder hoor, maar ja, geen foto's genomen he. :-(

Zo, eerst dit maar eens plaatsen en dan rustig verder aan een volgend stukje schrijven.
Bedankt voor de lieve reacties die ik gewoon tussendoor van jullie krijg. Je weet zelf wel of je bij de jullie hoort, hihi.
Dat doet me echt heel erg goed.

Lieve bloggroetjes Pétra.2 opmerkingen:

  1. Fijn dat we weer iets van je lezen. En zo te zien ben je lekker creatief bezig. De deken wordt mooi. Heerlijk om tussen alle andere dingen door te haken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is mooi Pétra! Je hebt een hoop geblogd! Fijn om weer een update te krijgen zo. En het is niet minder leuk hoor! Ook al is het dan wat vertraagd! Ik ga morgenavond weer verder met mn deken. Ligt zo snel in een hoekje te verstoffen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen