woensdag 10 juli 2013

Snailmail ontvangen van Kreamade en EXTRA POST VOOR DE MEIDEN!!!!!!!

Wauw, kijk toch eens wat een verwennerij: ik heb lekker post ontvangen van Kreamade. Ze heeft me met allerlei dingetjes (waaronder een DIY) verrast. Kijk zelf maar eens:

Hennie, bedankt voor je leuke post. Als ik de DIY klaar heb zal ik hem hier plaatsen, maar eerst komt de vakantie er aan.
Wat is het toch leuk om te snailmailen!!

En als je denkt dat ik de enige ben die wordt verwend, dan heb je het mis.
Moet je toch eens kijken wat er gisteren bij de post zat voor mijn twee meiden:


Voor allebei twee haarspeldjes met een groen bloemetje en een paar oorbellen. Voor de één witte bloemetjes oorbellen, voor de ander grijze.
En blij dat ze er mee waren!!!!! Oh, waarom krijgen wij dat? Dat is fijn!!!!
Oh, ja, en het zakje waar het in zat vonden de meiden ook al erg mooi. Kleine witte zakjes met blauwe rozen en sterretjes er op.
Hurms: heel erg bedankt namens de meiden. Je bent een TOPPER. :-)

Lieve bloggroetjes Pétra

Oh, ja, als je ook nog wilt snailmailen: er is nog plek hoor. Ik heb al weer een paar adressen van dames / meiden die willen snailmailen, dus mail me maar en je kunt zo (of na de vakantie) aan de slag.
Alleen onthoudt wel: HET IS ERG VERSLAVEND!!


3 opmerkingen:

 1. O gaaf, jij ook al zo'n heerlijke mail van Kreamade. Super, hij is zo mooi! Ik laat hem in de enveloppe zitten de komende tijd en ga iedere dag kijken en alles even vast houden, dat is zoooo genieten!
  Ben blij dat de meiden de dingetjes leuk vinden, dat was de bedoeling. Kleine moeite groot plezier zullen we maar zeggen! ;)
  Fijne avond, en mail je morgen ofzo even terug!
  Lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Petra, blij dat je de envelop met inhoud leuk vindt. Toch een beetje spannend om zo'n envelopje te vullen, maar ook o zo leuk om te doen. Maak er wat moois van! gr. Hennie p.s. fantastisch de post voor de meiden!

  BeantwoordenVerwijderen