donderdag 19 september 2013

Oh, jee, alweer naar de Kringloop

Ach ja, zo af en toe moet je toch ff kijken wat ze allemaal hebben. Met sommige dingen zijn ze echt niet goedkoper dan in een 'gewone' winkel, maar er blijven toch leuke dingen te vinden.
Zo ook deze keer. Was ik vorige keer erg goed geslaagd qua postpapier, hadden ze deze keer al weer allemaal nieuw postpapier. Het één nog leuker dan het ander:


En dat was natuurlijk niet alles. Nee, dit keer hadden ze ook bingo kaarten liggen. Altijd leuk om iets van te maken en een kwartet van Kabouters. Het spelletje van Donald Duck bewaar ik denk ik om met de meiden in de auto te kunnen spelen. Een soort bingo van allerlei dingen die je buiten zou kunnen zien: een vlag, een luchtballon, een koe, een  mevrouw met een kinderwagen, een fietser, noem maar op.En ja, waarschijnlijk loop ik volgende week gewoon weer de kringloop even binnen. Je weet maar nooit he, wat je tegenkomt.

Lieve bloggroetjes Pétra.

9 opmerkingen:

 1. Het blijft leuk hè.. even kringlopen..
  Je hebt gelijk dat sommige dingen (vooral de wat kleinere) soms even duur zijn als in een gewone winkel. Daarom let ik altijd wel goed op!
  Jij haalt weer hele andere dingen uit de kringloop dan ik, ik zou er niet aan denken om van een spelletje iets anders te knutselen.. Je moet er maar op komen!

  grtjs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb laatst gezien dat ze van Bingo kaarten labels maakten. Zag er erg leuk uit. Ik heb ook nog geen idee wat ik er mee zou kunnen doen hoor. Hihi, maar dat komt vast nog wel.

   Verwijderen
 2. Heel leuk dat kwartetspel van kabouter David! Dat zou ik zeker ook meenemen! Ben benieuwd wat je met de lottokaarten gaat knutselen. Onze jongste spaarde jaren geleden briefpapier. Ze had een hele map met allemaal verschillende en ik zou niet weten waar die nu ligt. Hopelijk heb ik die in een opruimwoede al niet weggedaan? Oeioei wat een spijt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, opruimwoede. Hè, daar zou ik (volgens manlief) eens wat vaker last van moeten hebben. Hihi, ik heb erg veel moeite met weggooien, maar leer het toch wel een beetje. Ik ga het eerdaags weer eens proberen. Er staan zoveel op zolder dat eigenlijk weg zou kunnen, maar ja: stel je voor dat je het toch nog eens zou kunnen gebruiken. Haha.

   Verwijderen
 3. Goed geslaagd Petra, vooral het kabouterkwartet! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent goed geslaagd! Ik kwam op je blog via de blog van Annet. Je hebt een leuke blog! Ik ga je volgen! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lotte, leuk dat je me gaat volgen. Natuurlijk ben ik ook even wezen kijken op jou blog. Leuk hoor dat snailmailmapje. En wat denk je: ik ga jou ook volgen hoor. Leuke dingen gezien op je blog.
  Lieve bloggroetjes Pétra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om meer mensen kennis te laten maken met je blog, heb ik je de Liebster Blog Award gegeven.
  Groeten Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen