zondag 8 september 2013

Stempelworkshop van Stampin'up:

Aangezien ik heeeeeeel veel stempels heb en er eigenlijk niets meer mee doe dacht ik dat het misschien een goed idee zou zijn om een stempelworkshop te volgen en dan weer wat ideetjes en inspiratie op te doen zodat ik weer meer zou gaan stempelen.
Zo gezegd zo gedaan. Via via kwam ik aan het adres van een Stampin'up demonstratrice hier in de buurt. Ik kon een workshop bij haar thuis volgen, maar met 5 mensen zou het ook bij mij thuis kunnen. Sja, dat is niet zo moeilijk he. Mensen genoeg die een keer lekker willen stempelen. Ik had binnen no time zelfs 6 mensen (mezelf meegerekend) voor de workshop.
Afgelopen week was het zo ver.
We gingen een vlinder kaart


 maken en een kadokaartje 

waar je allerlei kanten mee op kunt.

Al met al was het ontzettend gezellig, en heel erg leuk. Ik denk  dat ik nu dus ook echt wel weer wat meer zal gaan stempelen. En wie weet komt Nicolet (Stampin'up) nog wel een keer terug om een workshop te geven voor mijn dochters. Hihi, die waren dus erg 'boos' dat zij al naar bed moesten en niet mee mochten doen. Ach ja, volgende keer beter.
En dit was het visitekaartje: ziet er ook prachtig uit:

5 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik niet dichter woon... ik zou zo willen meedoen aan die workshop! Nu is het een beetje ver fietsen! ;) Heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij doet ook alles op de fiets? Hier nog iemand. Sja, je moet toch wat als manlief de auto nodig heeft voor het werk. Maar dit is idd een beetje te ver op de fiets hoor. :-) Jammer.

   Verwijderen
 2. Prachtig!
  Soms heb je inderdaad even een creatief zetje nodig door middel van een workshop.

  BeantwoordenVerwijderen